Co tě nezabije to tě posílí.


Lady karate

10.02.2011 12:14

 

Co je to Lady karate

Jedná se o speciální cvičení karate pro ženy. Jedná se o spojení několika oblastí, které tvoří jednotný celek. Kombinujeme tradiční umění karate, trénink fyzické kondice, témata osobního růstu, relaxace a strečink.

Forma výuky je pojata kreativně a zároveň tradičně v duchu karate. Společně se vydáváme za sebepoznáním a nárůstem fyzické zdatnosti, kde respektujeme individualitu každé z Vás.

Chceme rozvíjet váš fyzický i duševní potenciál. Kondičku si zlepšíte za pomocí nejrůznějších nácviků, běháním, obratnostním cvičením a kreativními překážkovými drahami pro zábavu.

Duševní růst pak přijde v podobě osobního rozvoje, a to následovně. Každý měsíc se věnujeme jednomu tématu osobního růstu, jako je například komunikace, sebedůvěra, odpovědnost a volba či přijetí změny. Součástí každé hodiny jsou zajímavá a přínosná cvičení k danému tématu. Pokládáme si otázky, které podněcují myšlení a schopnost najít odpověď v sobě. Společně řešíme konkrétní situace související s aktuálním tématem. Podporujeme schopnost se pravdivě projevovat a rozebíráme situace, které vyvstanou nejen na tréninku.

Ladykarate je ucelený program jednotlivých lekcí, navazujících na sebe, kde se budeme učit stále nové věci, zdokonalovat je, systematicky na sobě pracovat a tím rozvíjet svůj fyzický potenciál. Duši budeme sytit konkrétními tématy a jejich pochopením a praktickým používáním.

  • Karate speciálně upravené pro ženy
  • Komplexní rozvoj fyzické zdatnosti
  • Každý měsíc jedno téma osobního rozvoje a jeho poznání a trénink
  • Dobrá parta a pohodová atmosféra na hodinách

Tréninky pro začátečníky: středa 19:00 - 20:00
Cena: 2000,- za rok

 

—————

Zpět